Etterutdanningskurs for veterinærer, dyrepleiere og studenter

Ønsker du å heve ditt kompetansenivå innenfor det veterinærmedisinske fagområdet? Jan F. Andersen A/S har i over 15 år arrangert etterutdanningskurs for veterinærer. Vi tilbyr kurs innenfor blant annet bløtvevskirurgi, akuttmedisin, oftalmologi, indremedisin, tannmedisin og mye mer.

Hvert kurs er tilpasset ulike målgrupper, som veterinærer med lang praksis, nyutdannede veterinærer, dyrepleiere og studenter. Vi publiserer hvert år en kurskatalog med oversikt over neste års kurs med aktuelle forelesere. Vi legger vekt på at våre forelesere har lang erfaring, og bred kompetanse innenfor kursets aktuelle tema.

Velutstyrte kurslokaler

Vi har en flott velutstyrt sal for praktiske øvelser. Alt fra benkirurgi, tannbehandling til ultralyd og røntgen. Her er det opptil 7 arbeidsstasjoner som hver kan ha plass til 3 kursdeltakere. Vi har et bredt utvalg av utstyr for å kunne vise deltakere hva som er tilgjengelig fra oss. Vi bytter også ut utstyret med jevne mellomrom for å kunne vise siste nytt. Lokalene fungerer som en utstilling og en kan gjerne komme til oss for å se og prøve ut utstyr. Representanter fra JFA og også ofte representanter fra våre leverandører vil være til stede ved praktiske øvelser for å sikre at utstyret fungerer og vi kan gi instruksjon i hvordan det skal brukes og håndteres.

Generell informasjon

Ønsker du overnatting kan vi hjelpe deg med det. Thorbjørnrud var tidligere direktørbolig for Hadeland Glassverk og fungerte som privatbolig inntil bedriften skiftet eier i 1985. Da ble anlegget skilt ut og bygget ut til hotell. Eiendommen er på 33 mål og ligger idyllisk til på en tange i den sydøstre delen av Randsfjorden i Jevnaker kommune i Oppland. Flybussen stopper rett utenfor hotellet.
Thorbjørnrud Hotell ønsker å ivareta lokale mattradisjoner, kulturlandskap og kulturhistorie, og bruker derfor en rekke lokale produkter i sitt kjøkken samt mye egenproduserte råvarer.

Vi tilbyr gratis transport med vår egen minibuss for kursdeltagere som ikke har mulighet til å besørge transport selv mellom hotell og kurssenter.

Prisen pr. kurs inkluderer kursavgift, elektronisk kursmateriell,  lunsj på kursdagen og bevertning i pausene. Overnatting er ikke inkludert i kursprisen. Ved avbestilling av kursplass etter 3 uker før aktuell kursdato, belastes halv kursavgift!

Blir det færre enn 14 deltagere kan kurset bli avlyst. Beskjed om dette blir gitt til de påmeldte senest 14 dager innen kursstart.

Foto: Helicam Zoomtv.no