Etterutdanningskurs for veterinærer, dyrepleiere og studenter

Ønsker du å heve ditt kompetansenivå innenfor det veterinærmedisinske fagområdet? Jan F. Andersen A/S har i over 15 år arrangert etterutdanningskurs for veterinærer. Vi tilbyr kurs innenfor blant annet bløtvevskirurgi, akuttmedisin, oftalmologi, indremedisin, tannmedisin og mye mer.

Hvert kurs er tilpasset ulike målgrupper, som veterinærer med lang praksis, nyutdannede veterinærer, dyrepleiere og studenter. Vi publiserer hvert år en kurskatalog med oversikt over neste års kurs med aktuelle forelesere. Vi legger vekt på at våre forelesere har lang erfaring, og bred kompetanse innenfor kursets aktuelle tema.

 

Jan F. Andersen A/S forholder seg til enhver tid til de gjeldende anbefalingene fra FHI og Helsedirektoratet for smittevern.

Våre kurs vil kunne bli avlyst på kort varsel.

Velutstyrte kurslokaler

Vi har en flott velutstyrt sal for praktiske øvelser. Alt fra benkirurgi, tannbehandling til ultralyd og røntgen. Her er det opptil 7 arbeidsstasjoner som hver kan ha plass til 3 kursdeltakere. Vi har et bredt utvalg av utstyr for å kunne vise deltakere hva som er tilgjengelig fra oss. Vi bytter også ut utstyret med jevne mellomrom for å kunne vise siste nytt. Lokalene fungerer som en utstilling og en kan gjerne komme til oss for å se og prøve ut utstyr. Representanter fra JFA og også ofte representanter fra våre leverandører vil være til stede ved praktiske øvelser for å sikre at utstyret fungerer og vi kan gi instruksjon i hvordan det skal brukes og håndteres.

Generell informasjon

Ønsker du overnatting kan vi hjelpe deg med det.

På Ringerikes tak, ved foten av Nordmarka, omgitt av en privat park og med utsikt til Norefjell; her finner du ærverdige Klækken Hotell, kun en snau times kjøretur fra både Oslo og Gardermoen. Hotellet har 156 trivelige værelser som fordeler seg på hotellets tre etasjer, alle med utsikt til Klækkens vakre hage.

Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Vi tilbyr gratis transport med vår egen minibuss for kursdeltagere som ikke har mulighet til å besørge transport selv mellom hotell og kurssenter.

Prisen pr. kurs inkluderer kursavgift, elektronisk kursmateriell,  lunsj på kursdagen og bevertning i pausene.

Pris for overnatting: 1095,- pr. natt inkl. frokost.
Overnatting er ikke inkludert i kursprisen.

Ved avbestilling av kursplass etter 3 uker før aktuell kursdato, belastes halv kursavgift!

Blir det færre enn 14 deltagere kan kurset bli avlyst. Beskjed om dette blir gitt til de påmeldte senest 14 dager innen kursstart.

Foto: Thomas B. Eckhoff